X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 15-09-2022 00:14 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Rates
Proposta rebuda:
Com a veina de la zona, que viu a la comunitat just davant del passeig peatonal. Estem observant moltes rates i ja de dia. Corrent per la zona del romaní (viari public) que estant arribant a les zones dels pisos. I serveixi aquest avis, que sé de manera veridica que molts veins han enviat un queixa, si per una plaga de la zona urbanistica acaba afectant a les zones veinals crec que l'ajuntament a part de no quedar bé. Tampoc cumpleix la seva funció.

Sis plau prenguin les mesures oportunes, ja que nosaltres de manera individual estem fent de manera continuada tractaments per por i sobretot per higene.

Resposta: 15-09-2022 11:06 h

Benvolguts,

La vostra petició ha estat tramesa a l'àrea corresponent per tenir-la en compte i fer les actuacions que es considerin oportunes.

Podeu fer el seguiment de les respostes publicades al web municipal mitjançant aquest enllaç:

www.ajllavaneres.cat/propostes_rebudes

Gràcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres


Resposta: 21-09-2022 11:45 h

Benvolguts,

Avui, 21 de setembre, hem fet una inspecció a la zona amb el tčcnic de plagues. Els informem que els punts on es va situar el verí per a rosegadors estan intactes. S'han inspeccionat altres possibles caus i no se n'ha observat cap rastre. Ampliarem els punts amb verí per tractar d'eliminar la plaga.

Grŕcies per utilitzar aquest servei!

Molt cordialment,
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^