Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/lib/mynerva/9./rebuts_web.php on line 85
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres - Propostes rebudes
X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Propostes rebudes
Data proposta: 23-05-2023 11:46 h
Estat: Resolt Resolt
Assumpte: Sorteig meses electorals
Proposta rebuda:
El passat dia 7 de maig vaig enviar la següent comunicació de la que no he rebut resposta. La torno a enviar ja que crec que és important
i m'agradaria que donessiu resposta: Em poso en contacte amb vostès per manifestar el meu més rotund malestar per la manera de procedir en el sorteig públic de les meses electorals del poble que va tenir lloc ahir. És del tot incomprensible que tractant-se d´un sorteig públic que incideix directament en la vida dels ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu de Llavaneres no s´informi de TOTES les persones que han d´assumir alguna responsabilitat en meses electorals el proper 28 de maig, simplement per incapacitat tècnica de l'alcalde o perquè té pressa i no vol portar a terme la feina la qual li ha estat encomanada, ambdós supòsits igual de lamentables. En sortejos d'eleccions anteriors, tal com és preceptiu, es va informar de totes les persones que havien d'ocupar un càrrec a les meses, així com els noms dels respectius suplent 1r i 2n.
És responsabilitat de les institucions públiques ser el màxim de transparents possibles i, més encara, en tot allò que afecta el dia a dia dels seus conciutadans. Ara, amb aquesta insòlita i inèdita situació, els llavanerencs i llavanarenques no només hem d'estar pendents de la formació de les meses electorals del proper dia 28 sinó que, a més, estem sotmesos al criteri unilateral i arbitrari de l'alcalde, que ens amaga la informació d'un sorteig públic. Un cop més, aquest ajuntament i l´alcalde que l´encapçala, mostren el seu menysteniment envers els seus conciutadans, mancant a un exercici de transparència i diligència a l'hora de desenvolupar les seves funcions.
Diputació de Barcelona
^