Nous avenços de l'Ajuntament en termes de transparència i govern obert

Els llavanerencs i llavanerenques ja poden consultar l’agenda de l’alcalde, que a partir d’ara serà pública. La ciutadania es pot informar de les activitats ja celebrades i d'aquelles programades a través del portal de Transparència de l'Ajuntament i també a la secció 'Salutació de l'alcalde' del web municipal.

Amb l'objectiu de seguir avançant en termes de transparència i bon govern al municipi, l'Ajuntament informa que ha obert al públic l'agenda institucional de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, que pot ser consultada als espais de 'Transparència' i 'L'alcalde' del web municipal. Es tracta d’una eina més per tal que la ciutadania pugui conèixer de més a prop i de manera més transparent l’acció de govern i el funcionament del consistori.

A l'agenda de l'alcalde es poden consultar dades referents a l'organització interna, els projectes en marxa, les assistències de representació als actes públics o el temps dedicat a atendre la ciutadania. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres dóna compliment a la Llei 19/2014, de transparència, accés a la informació pública i bon govern del Parlament de Catalunya.

Amb aquesta nova passa, l'equip de govern municipal continua avançant en el camí cap a un ajuntament cada dia més obert, transparent, proper al ciutadà i exemplar. Un cop posada en marxa l’agenda pública de l’alcalde, l’Ajuntament té previst engegar aviat una agenda institucional amb les activitats de la resta de càrrecs electes.

Escut Ajuntament

Informació publicada el 30 de juny de 2017