Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
PortadaPortada - L'AjuntamentL'AjuntamentPortada - L'Ajuntament - AlcaldiaAlcaldiaPortada - L'Ajuntament - Alcaldia - Salutació de l'alcaldeSalutació de l'alcalde
Salutació de l'alcalde
Sant Andreu de Llavaneres us dóna la benvinguda
Benvinguts a casa vostra,

Joan Mora, nou alcalde de LlavaneresL'Ajuntament de Llavaneres us obre les portes de la casa de la vila, a través del nostre consistori on-line. En primer lloc, us volem donar les gràcies per la vostra visita. El web municipal de Llavaneres és un portal dinàmic i obert a recollir els vostres comentaris i suggeriments, ho podeu fer a través dels formularis digitals. Entre els més utilitzats, hi podeu trobar la bústia d'alcaldia i el formulari Contacta amb l'Ajuntament.

El portal santandreudellavaneres.cat va néixer el mes d'octubre de 2007. Substituïa el vell web municipal, que havia quedat obsolet perquè era força estàtic. El web s'ha consolidat com un punt d'atenció al ciutadà durant els 365 dies de l'any i les 24 hores del dia; que facilita els tràmits amb l'administració local i que ofereix informació actualitzada diàriament.

Us recordem que a l'apartat de regidories, a més de la descripció de les línies de treball de l'àrea, hi trobareu les dades de contacte per si us hi voleu adreçar. Molt visitat és també l'e-tauler on hi trobareu tota la informació relativa a licitacions i adjudicacions d´obres i també de les convocatòries de personal municipal. A la secció de tràmits, us informem de com gestionar i sol·licitar els serveis que ofereix el consistori. Davant de qualsevol dubte durant la navegació o per trobar notícies a la nostra hemeroteca digital, us recomanem que utilitzeu el cercador.

Com a consistori, i per a mi personalment com a alcalde, és molt important fer partícips els nostres convilatans de la feina feta i dels projectes que tenim en marxa. És per això que us convido a navegar pel nostre Ajuntament on-line. Per als internautes que ens visitin des de fora de la vila, aprofito l'avinentesa per convidar-los a conèixer el nostre municipi. Per fer-vos cinc cèntims del que hi trobareu, podeu consultar la secció dedicada al turisme.


Estem a la vostra disposició. Atentament,

Joan Mora i Buch
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres
alcaldia@ajllavaneres.cat

Save

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637