Notícies
18.05.2017
Bona rebuda dels tallers sobre administració electrònica i portal d'entitats

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fa una valoració molt positiva d’aquesta formació pràctica adreçada a les entitats inscrites al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes i agraeix als participants la seva implicació en el projecte. 

tallers sobre administració electrònica

Save

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, té entre els seus objectius prioritaris reforçar el teixit associatiu del poble amb noves eines de primer nivell encaminades a fomentar l’associacionisme entre els veïns i veïnes, dinamitzar la comunitat i donar suport i difondre la seva tasca i les seves activitats.

Per tot plegat, l’Ajuntament va organitzar els dies 11 i 16 de maig al Casal de Joves dos tallers pràctics dirigits a les entitats locals inscrites al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes (RMAEC). La formació, que va comptar amb una destacada participació, tenia com a objectiu ajudar les associacions a obrir la seva pròpia pàgina web al nou portal d’entitats municipal, actualitzar les seves dades al RMAEC, obtenir l'IdCat mòbil i fer una instància electrònica. Actualment, 20 entitats ja s'hi han inscrit i el consistori anunciarà properament l'impuls de noves sessions formatives dirigides a totes les associacions i entitats de Llavaneres.

Albert Sala, regidor de Participació Ciutadana, valora molt positivament la formació i assegura que “és molt important que les nostres entitats, que són un actiu essencial en el disseny del nostre poble, comptin cada cop amb més recursos que els permetin créixer a nivell intern i de portes enfora”. En aquesta línia, Sala referma que “aquests dos cursos suposen un pas més en la clara voluntat d’empoderar les nostres entitats i de formar els seus membres per garantir el seu present i el seu futur”.

L’Ajuntament agraeix a totes les entitats participants als dos cursos la seva implicació en el projecte i posa en valor la seva tasca diària i vital per fer de Sant Andreu de Llavaneres un poble dinàmic, ric, viu i participatiu. A més, informa que ja treballa en l’impuls de nous tallers que ajudin a complementar la formació de les entitats.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^