Notícies
07.12.2017
Llavaneres es bolca en la Marató de TV3
La Comissió de Festes i l'Ajuntament recuperen la tradició de fer una gran festa matinal per recaptar fons per a la investigació mèdica.

LlavaneresMaratóTV3

Un any més,  Llavaneres se suma a la Marató de TV3, que enguany tindrà lloc el diumenge 17 de desembre i que està dedicada a les malalties infeccioses més greus, com l'hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi. En aquesta ocasió, en una acció coordinada entre la Comissió de Festes i l’Ajuntament, s'ha decidit recuperar la tradició de fer una gran festa matinal per recaptar fons per a la investigació mèdica, en aquest cas en l’àmbit del desenvolupament de tractaments més efectius contra els microorganismes que provoquen les infeccions.

Les Regidories de Participació Ciutadana i de Cultura i Joventut, juntament amb la nova Comissió de Festes, han dissenyat un complet programa d’activitats per fomentar la solidaritat dels llavanerencs i llavanerenques. La jornada s’iniciarà al matí amb una caminada solidària que sortirà des de la Glorieta, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a les 9 hores, i que anirà a càrrec de Guillem Coll. La passejada tindrà una hora de durada.

El gruix central d’activitats tindrà lloc al parc de Ca l’Alfaro, d’11 a 14 hores. En aquest espai hi haurà una zona dedicada a tallers, jocs i activitats, una altra dedicada a la venda de productes, i comptarà també amb un escenari en el qual es faran, entre d’altres, actuacions de música i dansa, una flashmob i l’estrena de la banda de músics de Llavaneres. A més, hi actuarà el músic llavanerenc Sander Clasen, des de 'La Voz'. En els jocs i activitats els participants hauran de pagar 1 euro, que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

En el marc de celebració de la Festa Major de Sant Andreu, les activitats de degustació de cuines del món i de l’escudellada solidària van recaptar un total de 248 euros, que també es destinaran a la Marató de TV3.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix la col·laboració en l’organització d’aquesta jornada solidària de Domènec Canal, Tona Devesa, Academia Escenika, Gim Llavaneres, Club d'Escacs Llavaneres, grup d'havaneres La Tardor d'El Casal de Llavaneres, Club Handbol Llavaneres, Associació de les Llums, Planters Lloveras, Jardineria Sala Dalmau i Il·lusions Solidàries, així com de tots els voluntaris i voluntàries de la Comissió de Festes. Així mateix agraeix la implicació d’Imago, que a través del grup de Dones en Acció va cuinar i servir el tastet de cuines del món, i la col·laboració del comerç del carrer de Munt, que va donar els ingredients de l’escudellada solidària.

Programa d’activitats a Ca l’Alfaro (d’11 a 14 hores)

Venda de tiquets amb Salomé Royo i Lídia Montsant.

Tallers, jocs i activitats

 • Xocolatada amb melindros, amb Teresa Graupera.
 • Pastís solidari: elaboració i venda d'un pastís saludable i sense gluten de poma i pastanaga, amb Marga Raventós i Olga Sabaté.
 • Joc de llançament de pinyol d'oliva amb Guillem Coll.
 • Jocs tradicionals amb Robert Devesa.
 • Taller d'escacs amb Club d'Escacs Llavaneres.
 • Taller d'handbol amb CH Llavaneres.
 • Taller de maquillatge amb Emma Agustí.
 • Taller de postals de Nadal amb Susanna Garcia i Pia Cayero.

Venda de productes

 • Venda de ponsèties i plantes amb M. Àngels Marí i Cèlia Muñoz.
 • Venda de vesc de la sort amb Lourdes Higuera.
 • Venda de joguines reutilitzades amb Il·lusions solidàries.

Dalt de l'escenari

 1. 11.30 h Actuació dels Batubanyuts d'El Casal de Llavaneres.
 2. 12.00 h Assaig de la Flashmob per La Marató amb Gim Llavaneres.
 3. 12.15 h Actuació d’Acadèmia Escenika.
 4. 12.30 h Actuació de Sander Clasen, de 'La Voz'.
 5. 12.45 h Flashmob per La Marató amb Gim Llavaneres.
 6. 13.00 h Actuació del tenor Juan M. Fernández i Edu Costa. 
 7. 13.15 h Interpretació del tema "Resistiré" a càrrec de la Banda de músics de Llavaneres.
 8. 13.30 h Havaneres amb el grup La Tardor d'El Casal de Llavaneres.
 9. I lectures de poemes amb Josep Maria Asensio i Susana Gil Micó.
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^