X
Emergčncia per sequera!
Notícies
24.01.2018
Satisfacció dels participants del curs de comptabilitat per a associacions

Un total de 17 persones de diferents entitats de la vila han participat en una formació impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

CursComptabilitatLlavaneres

El passat dimarts 23 de gener es va celebrar la cloenda del curs de Comptabilitat per a associacions de Sant Andreu de Llavaneres, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana que s’ha desenvolupat amb el suport de la Diputació de Barcelona. El curs, en el qual  han participat gratuďtament 17 persones de diferents entitats i clubs registrats a Llavaneres, s’ha realitzat en dues sessions, els dies 16 i 23 de gener, i ha tingut un total de 4 hores de durada.

Aquesta proposta formativa tenia com a objectiu principal introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bŕsica i les seves obligacions i ha permčs que els assistents aprenguin conceptes teňrics, com per exemple com fer un pla de tresoreria o un model de liquidació, entre d’altres.  

Una formació dirigida a enfortir el teixit associatiu local
Tant els representants de les entitats participants en la formació com des de la Regidoria de Participació Ciutadana han valorat molt satisfactňriament el resultat del curs. Durant l’acte de cloenda celebrat aquest passat dimarts, el regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, va destacar que el moviment associatiu és imprescindible per vertebrar i dinamitzar el poble i va avançar que "el consistori llavanerenc continuarŕ apostant per la formació com a eina per enfortir el teixit associatiu local"

Properes formacions per a les associacions de la vila
Sala també va explicar que la propera formació que s’impulsarŕ es dedicarŕ a explorar noves vies de finançament per ajudar a enfortir les organitzacions sense ŕnim de lucre del municipi. A més, amb l’objectiu de continuar donant suport a la tasca de les associacions, el regidor va fer saber als assistents que el consistori disposa d'acords de col·laboració amb gestories del poble perquč donin servei a les entitats que ho requereixin i es va posar al seu servei per ajudar-les a resoldre les problemŕtiques amb quč es trobin en el desenvolupament de la seva activitat.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^