X
Emergčncia per sequera!
Documents
Priorització dels escenaris de futur de l'Espai Labandŕria
Del 28 de maig al 2 de juny
Hi podran participar els veďns i veďnes majors de 16 anys i empadronats a Sant Andreu de Llavaneres.

La tria es farà a través d'una butlleta específica, en la qual s'hi indicaran les opcions a prioritzar. S'hi podran triar fins a tres dels cinc usos proposats. Són els següents:

- Auditori

- Sala polivalent

- Supermercat/mercat municipal

- Centre de dia per a la gent gran

- Espai per a entitats i d'ús cultural

L'Ajuntament obrirà un període de cinc dies naturals per dipositar la butlleta de priorització al punt de votació.

Quan?
Del 28 de maig a l'1 de juny, de 8 a 14 hores, i el dimarts 29 de maig, també, de 16 a 20 hores.

A on?
A l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) (plaça de la Vila, 1), en una urna segellada pel Secretari Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Com?
Només es podrà dipositar una butlleta per persona, i es comprovarà la identitat del veí/na amb un document oficial d'identitat vàlid. Es farà un seguiment de la participació a través de la llista del padró municipal per tal d'evitar que una persona dipositi més d'una butlleta.

Festa de cloenda
El dissabte 2 de juny la urna es traslladarà a l'Espai Labandària: s'hi podrà votar de 10 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores, i s'hi celebrarà la festa de cloenda.

Recompte
El recompte de butlletes es realitzarà per part d'un equip tècnic designat per l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, sota la supervisió del Secretari Municipal.

El resultat d'aquesta fase final de priorització del procés participatiu 'Redibuixem el Labandària' serà objecte d’un estudi exhaustiu per confirmar la seva viabilitat econòmica, tècnica i jurídica; i serà el Ple de l’Ajuntament qui validarà els usos finals de l’Espai Labandària.
Versió per imprimir
^