Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

Diversos informadors se situen a peu de les brosses per informar i sensibilitzar sobre la importŕncia de mantenir els carrers nets

Aquesta campanya forma part del Pressupost Participatiu de 2018

La sensibilització per la cura de l’espai públic i el correcte ús dels contenidors són dos dels camps en els quals treballen els agents cívics de Llavaneres després d’haver detectat diversos punts al municipi on no sempre s’acostuma a deixar les deixalles dins els contenidors. Aquests agents cívics tenen l’objectiu de promoure el civisme entre els veïns i veïnes i realitzen tasques informatives i de conscienciació ambiental posant especial atenció en aquelles actituds incíviques com la de deixar la brossa fora dels contenidors.

“Aquestes accions tenen l’objectiu d’interactuar amb el ciutadà en el moment clau de l'acció del reciclatge, és a dir, un cop la persona es troba davant del contenidor”, explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós. Els informadors de carrer interactuen directament amb els ciutadans a peu dels contenidors, informant-los i donant-los consells sobre com millorar el seu reciclatge, però sobretot, transmeten la idea de no llençar les deixalles fora del contenidor per evitar acumulacions, danys estètics a la via pública o males olors.“Un petit gest com llençar les escombraries dins del contenidor corresponent facilita la tasca de la recollida i és beneficiós per al conjunt de la població, tant en termes econòmics com també d’imatge”, afirma Roldós.

La bona recollida de la matèria orgànica, una cosa de tots!

Si encara no has vist el vídeo sobre la recollida de la matèria orgànica, pots fer-ho aquí. T'expliquem tot allò que pots llençar al contenidor marró!

deixalles2
Informació relacionada
Dilluns, 13 de maig de 2019
Espai de debat per a famílies amb fills/es majors de 12 anys
El document, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018, es va presentar el 26 de febrer