X
Emergčncia per sequera!
Notícies
28.06.2019
Col·labora amb el Mulla't adquirint material del projecte!
Com cada any hi ha diversos productes a la venda per tal de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, que ja es poden adquirir a l'Ajuntament i el dia 14 de juliol a la piscina municipal

L'Ajuntament de Llavaneres farà costat, un any més, a la Fundació Esclerosi Múltiple amb la celebració del Mulla't 2019 a la piscina municipal el proper 14 de juliol. Per tal de recaptar fons per a aquesta causa solidària, entre altres accions es posa material de marxandatge a la venda que ja està a disposició dels veïns i veïnes que vulguin col·laborar amb el projecte. Entre d'altres, es poden  comprar samarretes, tovalloles i pareos.

Tot aquest material es podrà comprar a la piscina durant la jornada del Mulla't, però fins aleshores també es pot adquirir a la Regidoria de Salut Pública de dilluns a divendres de 8.30 a 13 hores (segona planta de l'Ajuntament). La venda de material del Mulla't ajuda la Fundació Esclerosi Múltiple a continuar prestant serveis i a contribuir a millorar la qualitat de vida a les persones amb aquesta malaltia.

Trobareu més informació del Mulla't 2019 a Llavaneres i de la campanya de captació de voluntaris que tenim en marxa, aquí.

El Mulla't 2019, a Llavaneres, s'impulsa amb la col·laboració de les regidories de Salut Pública, Esports i Participació Ciutadana.

mulla't merchandaising

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^