Destacats participació
22.09.2020
Planificació: 'Projectem el Labandària'
Segona part del procés participatiu per definir el futur espai cívic i cultural de Llavaneres

1. Presentació
L’objectiu d’aquest procés participatiu és donar a conèixer el projecte d’usos de l’Espai Labandària elaborat per la Diputació de Barcelona a partir dels resultats de la consulta ciutadana ‘Redibuixem el Labandària’.

2. Situació actual
El consistori ha encarregat la redacció d’un concurs de projectes per definir sobre el paper la reconversió de l’antiga escola del poble en un centre cívic i cultural, d’acord amb els resultats de la consulta i prenent com a punt de partida l’estudi tècnic de la Diputació. El procés participatiu acompanyarà aquesta fase de definició del futur equipament.

3. Calendari
Es plantegen dues presentacions de l’estat actual del projecte i del calendari previst per a la tria del projecte tècnic, que serà el resultat del concurs de projectes que ara s’està gestant. Les dues presentacions seran telemàtiques.

En aquestes reunions es presentarà un resum del projecte elaborat per la Diputació, un recordatori dels resultats del procés participatiu anterior i una planificació de treball.

  • Presentació del projecte a la corporació: dijous 15 d’octubre, 20 h.
    Participants: 17 regidors, arquitecte municipal, secretari municipal i arquitecte de la Diputació de Barcelona, Marta Viada.
  • Presentació pública del projecte: dijous 22 d’octubre, 20 h.
    Oberta a tothom.
  • Recollida de propostes: del 22 d’octubre al 22 de novembre.

4. Recollida de propostes
A més de les presentacions públiques, es planteja activar la plataforma Decidim i també disposar d’un formulari al web de Participació Ciutadana des d’on recollir suggeriments i propostes.

La memòria del procés participatiu inclourà un apartat amb les aportacions recollides en les dues trobades i també a través del Decidim i del formulari web, amb l’objectiu que siguin tingudes en compte pels tècnics que elaboraran els plecs de clàusules del concurs de projectes.

5. Suport tècnic
La regidoria de Participació Ciutadana compta amb el suport de l’empresa Espai Tres, que ja va fer acompanyament en la primera fase del procés participatiu.



Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^