X
Emergčncia per sequera!
Notícies
26.10.2020
Taller de 'Creació de continguts audiovisuals' per a les entitats
Obrim les inscripcions per a una formació de tres hores que, aquest any, es farŕ de manera telemŕtica i se centrarŕ en l´edició de vídeos

Un any més, la regidoria de Participació Ciutadana fa una proposta formativa a les entitats de la vila; l’oferta s’inclou en el Banc de recursos per a la participació 2020 que promou la Diputació de Barcelona. Des de l'Ajuntament de Llavaneres, s’ha triat un curs d'edició de vídeos, Creació de continguts audiovisuals, que es durŕ a terme els dies 19 i 26 de novembre de 18.00 a 19.30h, de manera virtual.

La formació s’impartirà conjuntament a les entitats de Llavaneres que hi vulguin participar, i a associacions d’altres municipis. Els objectius del taller són conèixer aplicacions útils i de lliure accés per al disseny, generació i edició de continguts audiovisuals; i treballar pautes per a la generació de continguts atractius i adequats per a la difusió de les activitats i projectes de les entitats.

Per inscriure’s al curs, cal emplenar el formulari que trobareu al site de Participació Ciutadana ajllavaneres.cat/tallerentitats20.

Taller per a entitats


Objectius
 

  • Conèixer aplicacions útils i de lliure accés per al disseny, generació i edició de continguts audiovisuals.
  • Treballar pautes per a la generació de continguts atractius i adequats per a la difusió de les activitats i projectes de les entitats.

Temari

Teòrics (des de l’aplicació pràctica)

  • Introducció als continguts audiovisuals: característiques de la narrativa audiovisual en entorns digitals.
  • Tipologia de continguts audiovisuals: l’entrevista, el vídeo promocional, els testimonis, etc.
  • Aplicacions per a la generació i edició de vídeos.
  • Aplicacions per a la creació d’esdeveniments en directe.
  • Com compartir les produccions audiovisuals.

 Continguts pràctics

  • Casos pràctics: s’aportaran exemples d’entitats que puguin il·lustrar els continguts treballats i es proposaran pràctiques que les entitats puguin fer en temps real, durant la sessió

Espai de dubtes i debat

  • Aula virtual
  • Videoconferència – Microsoft Teams. Es proporcionarà als ens locals dos tutorials d’accés per a les persones amb més dificultats quant a competències digitals: un per accedir des d’ordinador i un per accedir des de dispositiu mòbil.

Equipament necessari
Accés amb ordinador o dispositiu mòbil

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^