X
Emergčncia per sequera!
Notícies
11.04.2024
Llavaneres revalida el Segell Infoparticipa
Per cinquč any consecutiu, el consistori supera amb nota els objectius de transparčncia informativa en l'avaluació anual de la UAB

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit per cinquena vegada consecutiva el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'avaluació del 2023 ha tornat a atorgar el segell de qualitat i transparència informativa al web municipal ajllavaneres.cat, que en aquesta ocasió compleix el 94% dels ítems. Al 2018, el consistori ja va rebre una menció amb el 87% dels compromisos exigits pels experts. Al 2019 es va obtenir el primer Segell Infoparticipa, també amb el 94% dels objectius.

L'alcalde i regidor de Comunicació, Participació Ciutadana i Transparència, Àlex Neira, va recollir el guardó dimarts 9 d'abril, a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La gala l'organitza el Consell Certificador del Mapa Infoparticipa, l'encarregat d'avaluar cada any la qualitat de la comunicació pública. Podeu consultar el Mapa Infoparticipa, aquí. 

Des del consistori, agraim un any més la tasca del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa perquè contribueix a reactivar i a promoure la transparència informativa dels organismes públics. Així mateix, manté el compromís de Llavaneres a favor d'una comunicació pública de qualitat, oberta i transparent.

Les dades que s'hi valoren estan relacionades amb la informació institucional, en especial amb els càrrecs electes i l'activitat dels òrgans de govern i els acords que s'hi prenen. S'hi fa especial atenció a la visibilitat i accés a la informació econòmica i també a les eines de participació ciutadana.

Segell Infoparticipa 2023
L'alcalde, Àlex Neira, en la gala del Segell Infoparticipa 2023.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^