X
Emergčncia per sequera!
Notícies
23.11.2010
Reunió formativa per als agents cívics voluntaris, el 18 de desembre
Anirŕ a cŕrrec de la Policia Local i de la Regidoria de Via Pública
Després de la reunió de presentació del cos d'agents cívics voluntaris, que es va fer dissabte 20 de novembre, l'Ajuntament prepara ara una sessió de formació, que anirŕ a cŕrrec de l'inspector de la Policia Local i de l'inspector de Via Pública. La sessió es farŕ el 18 de desembre, d'11 a 13 hores, a la sala de plens municipal.

A la reunió de presentació del cos de voluntaris, dissabte 20 de novembre, l'alcalde, Bernat Graupera, va lliurar als assistents una còpia de l'ordenança de civisme i convivència ciutadana, que serà el full de ruta de la tasca dels futurs agents cívics voluntaris. També els va mostra un exemplar del full d'incidències que hauran d'emplenar per transmetre a l'Ajuntament possibles casos d'actituds o actes incívics. Els assistents van lliurar una fotografia de carnet que servirà per a la targeta que els identificarà com a agents cívics voluntaris, un cop es posi en marxa el cos.

Dels 18 veïns i veïnes que de moment han manifestat interès per afegir-se a aquesta iniciativa, hi van assistir una desena. En nom del consistori, l'alcalde els va agrair la seva col·laboració, que ha de contribuir a fer de Llavaneres un poble amb més qualitat de vida i més ben avingut. El següent pas, a partir d'ara, és la convocatòria d'un parell de sessions formatives amb tècnics municipals, per orientar els voluntaris en la seva tasca.

Les persones que estiguin interessades a prendre part d'aquest cos de voluntaris, poden omplir el següent formulari.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^