Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies
L'àlbum «Verge marinera de la Cisa. Cantem!» és una iniciativa de Josep Fecúndez on diverses corals del Baix Maresme hi canten sardanes

La coral Minerva de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres ha aconseguit una nova fita: participar per primera vegada en la gravació d´un àlbum editat públicament. Es tracta del recull de sardanes «Verge marinera de la Cisa. Cantem!», iniciativa de Josep Fecúndez, que aplega diverses corals de la comarca que interpreten aquestes peces musicals.

La sardana que ha interpretat la Minerva té el nom de «La Tona és i ho serà», inspirada en Tona Devesa, dirigida per Diana Roche i la música és una adaptació de la cançó «Que serà, serà» feta pel mateix Josep Fecúndez. Després d´uns assajos intensos i d´una interessant sessió de gravació a Premià de Dalt, el passat diumenge 30 de juny, dins els actes de la festa Major de la vila, es va celebrar un acte on es va fer entrega d'alguns exemplars del disc editat. Va ser molt emotiu i s'hi va reivindicar la música, la dansa, la comarca i el país.

El disc el componen deu sardanes interpretades també per les corals: Primiliana i Del Barri de Premià de Dalt; Amistat i Mar de Veus de Premià de Mar; Englantina de Vilassar de Mar; el grup d´havaneres Barca de Mitjana; i els intèrprets Carla Martí, Marta Lloveras, Teresa Macià i Carlos Gramaje.

Escola Municipal de Música