Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Territorials Medi Ambient NotÝcies
A causa de la situaciˇ d┤alerta creada per l┤epidŔmia de la Covid-19, des d'ahir 18 de marš, s┤han hagut d'ajustar els serveis al decret d┤emergŔncia.

1. El servei de recollida de residus domŔstic, com a servei essencial reconegut pel decret, continuarÓ funcionant en els mateixos termes EXCEPTE el servei comercial, que s’ajustarÓ a l’activitat comercial aprovada pel decret d’emergŔncia.

2. El servei de recollida de mobles prŔvia trucada queda anulĚlat fins nova ordre. Es recorda a la ciutadania que estÓ terminantment prohibit deixar materials a la via p˙blica com runes, mobles, electrodomŔstics, restes de jardineria i d’altres.

3. El servei de deixalleria, tant fixa com m˛bil, quedarÓ en suspens des del dia 19 de marš i fins a nova ordre. En no ser un servei essencial, es demana a la ciutadania que s’esperin a l’obertura de nou del servei per portar els residus que toca a la instalĚlaciˇ.

4. El servei de neteja viÓria quedarÓ en uns serveis mÝnims que garanteixin la solubritat a la via p˙blica; es procedirÓ al buidatge de papereres, neteja amb aigua i desinfectant a les b˙sties de contenidors i neteja de la via p˙blica amb mÓquina escombradora.

Es recomana que si cal obrir el contenidor amb la nansa es faci fent servir un paper i que aquest es llenci a la paperera mÚs propera o dins del contenidor de resta.