Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Notícies
Les escoles bressol Minerva i Sant Nicolau obriran del 29 de juny al 31 de juliol amb grups estables de deu nens

Les llars d'infants públiques de Llavaneres acolliran els infants matriculats en el curs 2019-2020 a partir de dilluns 29 de juny, d'acord amb les mesures de seguretat establertes a l'etapa de represa. Com ja va passar en la fase anterior, els nadons no poden tornar als centres ja que tenen poc desenvolupat el sistema immunològic. S'hi incorporaran aquelles famílies que hagin expressat la seva intenció de tornar a l'escola durant el mes de juliol. Es formaran grups estables de 10 alumnes per aulaper als grups d'1-2 anys i de 2-3 anys. El període lectiu va del 29 de juny al 31 de juliol, en horari de 9 a 15 hores.  

Les condicions i mesures s'han flexibilitzat i s'ha redactat un nou Pla d'obertura amb les orientacions i els protocols que caldrà aplicar; els podeu consultar tot seguit.

Pla d'obertura Llip Minerva

Pla d'obertura Llip Sant Nicolau

En total, en horari de matí s'acollirà una trentena d'infants. L'atenció s'ofereix de 9 a 13 hores o de 9 a 15 hores, amb el servei de menjador inclòs per a aquelles famílies que ho necessitin. Els grups seran estables i de deu infants, amb parella educativa per facilitar l'atenció als infants. 

La setmana del 15 de juny, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va realitzar una consulta a les famílies amb infants a les llars d'infants municipals, i seguint les orientacions del Departament d'Educació, va modificar les condicions per incorporar-se a les llars d'infants públiques.