Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
17.11.2021
Set barris, set assemblees telemàtiques i catorze hores de debat

La sessió del barri de Canafort i El Puntó va servir de tancament de la quarta edició de 'Gent del Barri'. De nou, com en les tres darreres edicions, les assemblees s'han fet de manera telemàtica per evitar contagis de covid19. Si la pandèmia ho permet, la voluntat de la Regidoria de Participació Ciutadana és tornar a la primavera amb una activitat presencial per a tots els barris.

 L'Ajuntament de Llavaneres vol donar les gràcies a tots els veïns que han participat en les sessions dels barris, ja sigui adreçant preguntes de manera prèvia i, sobretot, assistint a les reunions. Aquest projecte de Participació Ciutadana, que va néixer el novembre del 2019, es consolida, adaptat a la pandèmia, però amb la voluntat de tornar al carrer quan sigui possible.

Han estat set assemblees, una a cadascun dels barris de Llavaneres, gràcies al suport dels regidors de barri, i també de l'alcalde, Nani Mora, i del cap de la Policia Local, Dimas Graupera, que juntament amb el regidor de Participació, Gerard Viladomat, han assistit a totes les reunions, per tal de donar resposta i recollir les queixes, suggeriments i peticions del veïns de Llavaneres.

Recordem que aquest projecte compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i que properament, a través de l'espai web ajllavaneres.cat/barris21, podreu consultar les relatories de les set assemblees. En elles, s'hi recollirà el contingut del debat de les sessions. Les relatories també s'adreçaran per correu als veïns que ja formen part del mailing del seu barri. En cas que encara no hi estigueu donats d'alta, ho podeu fer aquí.

La valoració

Gerard Viladomat. Regidor de Participació Ciutadana

"Em sento molt orgullós d'aquest projecte: un dels objectius del mandat és justament apropar-nos a la gent del poble i crec que aquestes assemblees i les figures dels regidors de barri ens estan ajudant"

"Continuarem treballant per aconseguir un govern més obert, més transparent i més participatiu"

  Barri de Canafort i El PuntóSessió del barri del Centre