Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Biblioteca Font i Daniel NotÝcies
Els espais d'estudi nocturns estaran disponibles del 22 de maig al 22 de juny a la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres. Durant el dia tambÚ es pot fer ˙s d'un espai d'estudi a la sala d'adults.

La Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres posa a disposició de qui ho necessiti sales d'estudi en horari nocturn amb l'objectiu de facilitar espais adequats per l'estudi als joves, coincidint amb el període d'exàmens semestrals.

El servei s'ofereix de dilluns a divendres, del 22 de maig al 22 de juny del 2023, en horari de 20 a 24 hores (excepte els dilluns, que l’horari serà de 21.15 a 24 hores), a la sala d'actes i a les dues sales annexes. Per accedir-hi cal fer-ho pel parc de Can Matas.

Es podrà fer ús del servei de Wi-Fi gratuït de la Biblioteca (només cal el carnet de la biblioteca i tenir el PIN actualitzat), però no es podrà accedir al préstec ni consulta de llibres.

Horari diürn

Els estudiants que prefereixin estudiar de dia poden fer ús de l'espai per a l'estudi individual, a la sala d'adults. L'horari és de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h, els dijous, divendres i dissabtes també al matí de 10 a 13 h. Per a més informació es pot trucar al 937 926 872 o enviar un correu a b.st.andreulla@diba.cat.

Sales d'estudi nocturn