Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Igualtat └lbums de fotos
L'Ajuntament s'uneix a la lluita contra el masclisme en el Dia Internacional per a l'Eliminaciˇ de la ViolŔncia envers les Dones

Llavaneres reivindica un mˇn sense violŔncies masclistes amb les activitats organitzades per la Regidoria d'Igualtat, la Biblioteca Font i Daniel, l'associaciˇ SI Dona, l'Institut Llavaneres i el Casal Jove. Tots units amb el mateix clam: prou violŔncies, per una societat lliure i per la igualtat entre homes i dones!

Llavaneres ha avançat els actes de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones a divendres 24 de novembre. La jornada ha començat amb la instal·lació del Punt Lila al mercat municipal; un espai de conscienciació ciutadana que aquesta setmana també ha visitat l'Institut. A més, els alumnes de l'Institut Llavaneres han penjat cartells dissenyats per ells mateixos pels carrers del centre i a la plaça de la Vila; i els veïns han pogut gaudir de l'espectacle itinerant de les Kelly's Influencers.

A les 12 hores, a la plaça de la Vila, s'ha fet la lectura del manifest reivindicatiu. A l'acte hi han participat representants de SI Dona i alumnes de l'Institut. A més, ha comptat amb les intervencions de la regidora d'Igualtat, Annabel Martínez, i de l'alcalde, Àlex Neira, que ha tancat l'acte. L'activitat continua aquesta tarda al Casal Jove amb un taller de tint de mocadors en commemoració del 25N.

Per a dissabte 25 de novembre hi ha més propostes. Serà el torn de la 1a Marxa contra la Violència Masclista de les 3 Viles. El punt de sortida és el parc de Sant Pere, a les 9 hores. Les persones que hi vulguin participar i que encara no s'hi hagin inscrit, ho poden fer abans de l'inici de la marxa. A més, la Biblioteca ha programat una hora del conte especial, que porta per títol 'Contes de rosa i de blau'. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.