Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Salut P˙blica Documents
Per una poblaciˇ de gats sans
En l'Ómbit urbÓ Ús freqŘent la presŔncia de gats al carrer. Les col˛nies de gats han de ser controlades per raons de salubritat, reproducciˇ incontrolada i sanitat i benestar animal.

Menjadores per a gatsEl control consisteix en capturar els gats, sotmetre'ls a una revisiˇ veterinÓria per mantenir una poblaciˇ sana i descartar malalties contagioses. El segŘent pas Ús l'esterilitzaciˇ per evitar que es reprodueixin i mantenir una poblaciˇ mÚs estable. Finalment, es procedeix a fer-los una marca a la orella per identificar els gats ja controlats i se'ls allibera al mateix indret on es van capturar.

Els gats de les col˛nies controlades s'alimenten exclusivament amb pinso i aigua, aixÝ s'evita la presŔncia de restes orgÓniques al carrer i de plagues.

Cal recordar que l'ordenanša municipal de protecciˇ, control i tinenša d'animals (art 34), prohibeix alimentar els animals a la via p˙blica. De l'alimentaciˇ de les col˛nies de gats se n'encarrega l'associaciˇ ADALL, que colĚlabora en la gestiˇ i control de les col˛nies de gats al municipi.

Si t'agraden els animals i vols colĚlaborar amb el programa de manera voluntÓria per tenir cura i encarregar-te d'alimentar una col˛nia, pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Salut P˙blica.

 

MÚs informaciˇ.

Mapa de les col˛nies de gats.

Save

Save

Save