Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC24 d'abril de 2020 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

El govern espanyol ha confirmat que els menors de 14 anys podran sortir de casa a partir de diumenge 26 d'abril durant una hora al dia i en un radi d'un quilòmetre del seu domicili. Us resumim les condicions d'aquest primer permís de desconfinament per als més petits de la casa, després de quaranta dies des de la declaració de l'estat d'alarma per fer front a la Covid-19.


El govern de Llavaneres s'adreça a la població per agrair la feina feta pels treballadors del consistori durant aquest mes de confinament i per donar les gràcies a tothom que ha contribuit a fer front al coronavirus. Malgrat la crisi, vol transmetre un missatge de confiança ara que encarem la fase de desconfinament: "En sortirem reforçats".

.....


La Policia Local Sant Andreu de Llavaneres va recollir a Creu Roja a Mataró un total de 1.800 mascaretes. El material ja ha estat lliurat a les dues residències de gent gran de Llavaneres, l'Estada i Loval. Serviran per protegir els professionals sociosanitaris que hi treballen i també els residents de possibles contagis de la Covid19.


Us podeu descarregar el conte i compartir-lo amb tota la família i els amics.


Presentant la targeta sanitària, les persones que ho necessitin podran recollir a les farmàcies del poble una mascareta sanitària de teixit de 3 capes.


Per donar pas de nou al programa 'A mig matí', que emeten Ràdio Llavaneres i Ràdio Santvi de 10 a 12 hores.










Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600