Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2007 Festa Major de Sant Andreu 2007
Com a teloners, actuaran els Enetric i els 30 day
Nit Jove 07 cartellTot és a punt per a l'actuació de Víctor, aquest divendres 30 de novembre, com a plat fort de la Nit Jove 2007 de la Festa Major de Sant Andreu. Com a teloners, els primers a sortir a l'escenari de l'envelat de Jaume Brutau, a les 22.30 h, seran els Enetric i els 30 day. L'entrada és gratuïta.

Víctor Estevez, que va ser finalista del concurs de televisió Operación Triunfo, va guanyar el procés participatiu T'atreveixes a muntar la Nit Jove?, organitzat per les Regidories de Joventut i de Participació Ciutadana. El jove cantant presentarà el seu nou treball Busca't, amb el seu peculiar estil pop-rock.

El macroconcert començarà amb l'actuació de dos grups força coneguts a la comarca. Els 30 day, amb integrants del Maresme, fan rock clàssic: versions de Queen, Guns'n'roses... Els altres teloners són els Enetric, amb integrants de Mataró i Llavaneres, que fan rock alternatiu. Interpretaran versions des de Red Hot Chili Peppers fins a Jimmy Hendrix combinant algun tema propi.