Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2013 14a Festa del Pèsol
Es va acordar ahir en una reunió convocada per l'Ajuntament amb comerciants, restauradors i productors locals
La Festa del Pèsol de LlavaneresEl cap de setmana del 19 al 21 d'abril és la data escollida per a la celebració de la propera edició de la Festa del Pèsol de Llavaneres, que enguany arriba a la 14a edició. Es va decidir ahir dimarts 19 de febrer en una reunió amb comerciants, restauradors i productors locals. Així mateix, es va acordar que la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres se servirà del 4 al 28 d'abril.

Reunió de la Festa del PèsolLa reunió va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Carlos Bartomeu, i del regidor de Relacions amb Empresaris i Comerciants, Antoni Costa, i va aplegar una desena d'assistents. A més de la data de celebració de la Festa del Pèsol 2013, els participants van acordar que enguany el sopar de gala es traslladarà a divendres, en comptes de dijous, i que el preu serà de 35 euros per comensal.

L'encarregat d'organitzar el 6è Sopar del Pèsol, divendres 19 d'abril, serà el restaurant Can Jaume. Un sopar de gala que és una oportunitat única per degustar el pèsol garrofal de Llavaneres en totes les seves varietats culinàries. En el decurs del sopar es lliurarà el Pèsol d'Or.

La Festa del Pèsol continuarà dissabte 20 d'abril amb la visita a la fira, on es podrà comprar pèsol de Llavaneres a 8 euros/kg, i diumenge 21 amb la tradicional degustació popular de pèsol ofegat de Llavaneres. A més hi haurà sortida de botigues al carrer durant tot el cap de setmana. Els comerciants, restauradors i productors locals que vulguin participar de la Fira i/o de la Mostra Gastronòmica del Pèsol 2013, cal que emplenin aquest formulari.