Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2014 Només conduien un camió

#elsvolemacasaLlavaneres fa una crida perquè avui dijous 13 de març, a les vuit del vespre, la plaça de la Vila torni a quedar petita en una nova concentració -i ja és la tercera- per reclamar l'alliberament del llavanerenc Xavi Mora i del canetenc Jordi Bañeres, que van ser detinguts ara fa tres setmanes quan conduïen un camió del Dakar que, amagat, transportava un important carregament de cocaïna.

La família, els amics, els companys del Dakar i els veïns dels dos maresmencs, amb els suport dels dos Ajuntaments, tenen en marxa una intensa campanya de suport per demostrar la innocència dels dos joves. A més de l'ampli ressò que el cas ha suscitat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, des de fa dies es recullen firmes de suport per defensar i fer saber que en Xavi i en Jordi "només conduïen un camió".

Des de fa quinze dies, cada dijous, alternativament a Llavaneres i a Canet, es convoquen trobades públiques per demanar a la justícia francesa, on estan empresonats, que els deixin anar tan aviat com sigui possible, davant les evidències que ni Xavi Mora ni Jordi Bañeres res tenen a veure amb cap xarxa de narcotràfic internacional.

Per contactar-hi

Facebook
Només Conduïen un Camió del Dakar

Twitter
@NomesCamioDakar

Mail
nomesconduienuncamiodeldakar@gmail.com