Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2007 Llavaneres amb la Marató de TV3
L'Ajuntament organitza una sortida als estudis de Sant Joan Despí per assistir-hi en directe, tot el matí del diumenge 16 de desembre
Logo Marató de TV3La Regidoria de Joventut organitzarà una sortida en autocar als estudis de Televisió de Catalunya per assistir com a públic, en directe, al programa d'aquest 16 de desembre de la Marató de TV3. Cal inscriure's a Ca l'Alfaro. L'Ajuntament paga l'auxtobús i la recaptació de 3€ per persona es destinarà a la Marató.

Inscripcions:

Al Punt Jove. Ca l'Alfaro
A partir del 23 de novembre
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h; i dimecres i divendres, de 17 a 20 h.

Places limitades (55 passatgers)

Llavaneres amb la Marató de TV3

La col·laboració d'aquest any de Llavaneres amb la Marató es farà gràcies a la implicació de diverses entitats de la vila, en col·laboració amb l'Ajuntament. Us avancem el que, el proper 16 de desembre, podrem fer a Llavaneres per solidaritzar-nos amb els malalts cardiovasculars, tema central de l'edició d'aquest any.

Hi col·laboren l'Escola de Música Municipal, amb el Concert de Nadal; la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil, amb una activitat infantil; i l'Escola de Dansa Merche Rams i Gym Llavaneres, amb una exhibició. A més, podrem confeccionar un mural solidari amb monedes d'1 euro. Per part de l'Ajuntament, la feina de coordinació de tots els actes és a càrrec de les regidories de Cultura i Festes, i de Joventut.


Més informació de la Marató de TV3