Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2014 Forma't 2014
El cicle per a la formació i l'ocupació de Llavaneres i Sant Vicenç incorpora aquest any Sant Iscle i ofereix un total de 14 sessions

Logo Forma't

El Forma't 2014 arrenca a finals de setembre i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà la segona edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que l'any passat va ser tot un èxit. En aquesta ocasió, s'oferiran 14 sessions dedicades a les noves tecnologies, la motivació per a la recerca de feina i la creació d'empreses i els recursos humans. La novetat és que a la proposta de les regidories de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt, s'hi afegefeix aquest any l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta. A Llavaneres s'oferiran set sessions: els dies 21 d'octubre; 4, 6, 11, 18 i 20 de novembre, i 2 de desembre.

Les conferències s'impartiran a la Biblioteca de Llavaneres i de Sant Iscle i a l'edifici de Serveis Socials i de la Policia de Sant Vicenç.

Clicant aquí, us podreu inscriure a les sessions que s'impartiran a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. Són set conferències, que es faran de 10 a 14 hores (a excepció de la primera sessió, que començarà a les 9, i de la sessió del dia 6 de novembre, que acabarà a les 13 h).

Més informació

Forma't 2014

Forma't 2014

Fitxer: FORMA_T_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 993.87 kB