Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2015 Festa Major de la Minerva 2015
La novetat és que la fira d'artesania aquest any estarà ubicada al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Fira d'atraccionsLa fira d'atraccions de la Minerva 2015 estarà en marxa a partir de divendres 17 i fins dimarts 21 de juliol, al passeig de Jaume Brutau, coincidint amb els dies centrals de la festa major d'estiu. Com a novetat, aquest any, cal destacar que la fira d'artesania, amb una vintena de parades, estarà ubicada al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. En aquest cas, les parades es podran visitar fins dilluns.

L'horari de la fira d'atraccions i d'artesania és flexible, entre les deu del matí i les dues de la matinada, el cap de setmana, i fins a les dotze de la nit per a dilluns 20. En el cas de la fira d'atraccions, també s'obrirà dimarts 21, Dia de l'Infant, amb descomptes especials per als nens i nenes.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme ha fet arribar la normativa als firaires d'atraccions i als expositors d'artesania i la Policia Local la farà complir per tal de respectar al màxim el descans dels veïns i la convivència als carrers adjacents a la fira.