Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2015 Forma't 2015
La segona sessió del Forma't dóna pautes als majors de 45 anys per trobar feina

La segona xerrada del Forma’t 2015 a Llavaneres va reunir, dimecres, a la Biblioteca, un grup de persones majors de 45 anys interessades a trobar feina. La xerrada, a càrrec de la tècnica local d’ocupació, Anna Masvidal, va ser molt pràctica i participativa.

Forma't 2015El punt de partida va ser demanar-los que considerin que inicien una nova etapa en la seva recerca de feina. La proposta els van engrescar i va generar molta participació i intervencions dels assistents.

La ponent va parlar de la importància de mantenir activa la xarxa de contactes, el networking, ja que és l´eina més efectiva per trobar una feina, especialment a partir d'aquesta edat.

Segons va detallar, el 75% de les ofertes són ocultes, és a dir, no es donen a conèixer a través de cap mitjà (internet, premsa...) i en canvi es cobreixen de manera directa.

Fins a mitjans de desembre, a través del cicle Forma´t, s'han programat diverses sessions per fomentar la formació i l'ocupació dedicades a la recerca de feina, l'emprenedoria i les noves tecnologies.