1.- La participació en els concursos és oberta a tothom, sense límit d´edat, a excepció de cuiners i altres professionals del sector.
2.- Cada participant podrà presentar un sol plat per concurs.
3.- S´ha de lliurar un mínim de tres pomes amb la salsa corresponent o bé un plat en què l´ingredient principal sigui el bolet.
4.- Per a inscripcions i recollida de números, cal adreçar-se a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament o a través del web municipal www.ajllavaneres.cat, del 13 al 20 de novembre de 9 a 14 h.
5.- Els plats s´hauran de presentar a les 18 h i s´hauran d´identificar amb el número del participant.
6.- Hi haurà dos premis:
1r Premi: 150 € en metàl·lic
2n Premi: 1 val per una caixa de 2kg de gamba llagostinera, ofert per Congelats Krill
7.- El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració de Sant Andreu de Llavaneres.
8.- El veredicte del jurat es farà públic dissabte 21 de novembre de 2015, a les 19.30 h, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.
9.- La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.