Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2016 17a Festa del Pèsol

Festa del PèsolLa Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Llavaneres organitzarà la Festa del Pèsol 2016 del 15 al 17 d'abril. Ho ha anunciat la regidora Teresa Vidal després de la reunió de treball que s'ha fet aquest matí a la sala de plens de l'Ajuntament. La reunió s'adreçava a productors i restauradors locals. Vidal ha explicat que es mantindrà el sopar i la degustació, però també ha manifestat que la festa tindrà força novetats aquest any, i ha assegurat que treballaran per aconseguir la màxima implicació del comerç local.

El recinte firal, que tradicionalment ha estat el parc de Ca l'Alfaro, està pendent de decidir. Properament, s'anunciarà tant l'espai com la resta d'activitats i propostes que a partir d'ara s'han de començar a concretar.

La Regidoria fa una crida entre els restauradors locals perquè, si ho volen, presentin propostes per a la recepta de la Festa del Pèsol 2016, que tradicionalment s'edita des de l'Ajuntament.

Durant tot el mes d'abril, a més, se servirà la Mostra Gastronòmica del Pèsols en els establiments que s'hi vulguin afegir. Menús especials amb el pèsol com a protagonista.

Inscripcions

Sol·licitud de participació

Model de declaració responsable

Model de declaració sanitària