Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs 2008 Catàleg d'arbres i arbredes de Llavaneres
El dia 22 de novembre, a partir de les 10.30 hores del matí
Toyota Veymar, en col·laboració de la Fundación Félix Rodríguez de la Fuente, Fundación Biodiversidad i el Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, organitza el proper diumenge 22 de novembre la segona actuació de reforestació amb glans. A Llavaneres, el punt de trobada tornarà a ser el parc de la Font de la Llorita.

Aquest és el segon any que Toyota impulsa una campanya de reforestació. L'acte serà el diumenge 22 de novembre: simultàniament a tota Espanya, 6.000 famílies aprendran a reforestar amb glans per, d'aquesta manera, ajudar la natura a reproduir-se. Es pot trobar tota la informació a

www.habiaunavezunbosque.com

.

A Llavaneres, aquest és el calendari:
 
10:30  Arribada dels convidats al punt de trobada: Parc de la Font de la Llorita
11:00  Benvinguda i repartiment dels kits de reforestació a cada família
11:00 – 13:00 Sembra
13:00  Fi de l'esdeveniment

Toyota Veymar ha enviat invitacions per correu postal als seus clients. En aquestes invitacions, es proporciona un codi per enregistrar-se a través del web www.habiaunavezunbosque.com(2).

A més, les persones interessades a participar en la reforestació es poden enregistrar trucant a Veymar al telèfon 937 997 011 (Silvia Rovira). Toyota els donarà l'alta perquè el dia de la sembra disposin del kit de reforestació.