L'esdeveniment gastronòmic, un dels més esperats de l'any, arriba a la seva 20a edició.
L'Ajuntament convoca una reunió de treball per a productors, restauradors i comerciants del municipi.
La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha començat a treballar en l'organització de la 20a Festa i la Mostra Gastronòmica del Pèsol Garrofal de Llavaneres. Seguint el seu caràcter participatiu, i per tal de recollir les opinions i suggeriments i definir les activitats d'aquesta vintena edició, s'ha organitzat una reunió de treball on es convoquen productors, restauradors i comerciants del municipi. En aquesta jornada, que tindrà lloc el 28 de gener a les 9 h del matí a la Sala Polivalent de l'edifici Ca l'Alfaro, es tractaran diversos temes. Per exemple, s'escollirà la data de celebració de la fira, que sempre és decisió dels productors. D´això dependrà la previsió de la collita del pèsol d'aquest any. També s'assignarà el restaurant per a elaborar la recepta del pèsol, i es proposarà el preu de venda del quilo d'aquest llegum durant els dies de la Festa. A més, es presentarà la valoració de la 19a edició de la Festa i s'aprovarà el programa d'enguany.
La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, Teresa Vidal, convida tots els convocats a assistir a la reunió de treball i destaca que “la Festa del Pèsol forma part de la identitat popular dels llavanerencs i llavanerenques. Aquest esdeveniment creix en cada edició que passa, és un formidable aparador per promocionar el turisme i la gastronomia de Llavaneres i per impulsar l'economia i el comerç del municipi. Per aquests motius, la preparació i l'organització prèvia és cabdal”.