Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àlbums de fotos Marcs Festes 2021 Festa Major de Sant Andreu 2021
Llavaneres ha celebrat, de nou al carrer, la festa major de tardor: recuperem alguns dels moments de la celebració amb aquest àlbum de fotos

Llavaneres ha viscut uns dies intensos de festa major. Sant Andreu s'ha tornat a celebrar aquest any però s'ha optat per fer la festa al carrer i per no allargar més enllà de la mitja nit, per tal d'evitar la proliferació de contagis. El programa de Sant Andreu 21 va reunir la majoria de propostes durant el cap de setmana i va continuar dimarts 30, diada de Sant Andreu, que és festiu al poble. Entre els moments més destacats d'aquest Sant Andreu 21, destaca el Llavatraka o els gegants, a més de la música de Camerart, de l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres i del Concert Jove. I de la diada de Sant Andreu, l'acte de felicitació dels Andreus i Andrees amb música del Combo 1 de l'EMM, les activitats infantils, l'actuació d'Esperit de Joventut i del tenor Juanma Fernàndez, i la presentació dels llibres de Miquel Casals.

Des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració de totes les entitats i artistes que han fet possible, fins ara, aquest programa de festa major: des del teatre de la Inestable; els escacs amb el Club d'Escacs Llavaneres; el Llavatraka dels Batubanyuts; els Multifocs amb els Banyuts; i la música amb l'Escola de Música, Four Little Birds, Camerart, Dj Edu R, Sander Clasen i Erixendj. També volem destacar l'organització de l'Escape Room i l'hora del conte musical.