Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població Els plens municipals
S'aprova una moció per combatre a multireincidčncia delictiva

El ple de l'Ajuntament va aprovar, en la sessió de dimarts 24 de setembre, dotar d'una educadora de suport per a les escoles bressol municipals: seran quinze hores setmanals de dedicació a cada llar. La proposta va rebre el suport de tots els grups amb representació municipal; podeu recuperar el debat en el canal de Youtube de l'Ajuntament. El ple també va aprovar per unanimitat el compte de gestió i recaptació de l’exercici 2023 i també el compte general del 2023 de la corporació. D'altra banda, cal destacar també l'aprovació d'una moció presentada per Junts per Catalunya de suport als canvis legislatius per combatre la multireincidència delictiva.

 Els acords   

Punt 1. El ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el 30 de juliol de 2024.

Punt 2. S’informa del control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 3. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 4. Es ratifica l’acord de la Junta de Govern Local de 26 d’agost de 2024, de modificació del contracte de serveis d'escolarització i serveis complementaris de la llar d'infants pública Sant Nicolau de Sant Andreu de Llavaneres per a la contractació d’una educadora a 15 hores setmanals, per al curs 2024-2025. Vots a favor de PSC, PP i Acord per Llavaneres, al govern, i del regidor no adscrit, Oriol Giralt. S'hi abstenen ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres.

Punt 5. El ple ratifica l’acord de la Junta de Govern Local de data 26 d’agost de 2024, de modificació del contracte de serveis d'escolarització i serveis complementaris de la llar d'infants pública Minerva de Sant Andreu de Llavaneres per a la contractació d’una educadora a 15 hores setmanals, per al curs 2024-2025. Vots a favor de PSC, PP i Acord per Llavaneres, al govern, i del regidor no adscrit, Oriol Giralt. S'hi abstenen ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres.

Punt 6. El ple ratifica per unanimitat el decret d’Alcaldia núm. 1106/2024, de 30 d’agost, d’aprovació de la rectificació de l’errada material soferta en l’article 4, apartats e) i f) de les bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a entitats socials i culturals.

Punt 7. El ple autoritza per unanimitat la compatibilitat de l’activitat privada de la senyora Rut García López, personal laboral fix de l’Ajuntament. 

Punt 8. El ple aprova per unanimitat el compte de gestió i recaptació de l’exercici 2023. S'aprova per unanimitat.  

Punt 9. El ple aprova el compte general de la corporació de l’exercici 2023. Vots a favor de PSC, PP i Acord per Llavaneres, al govern, i del regidor no adscrit, Oriol Giralt. S'hi abstenen ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres.

Punt 10. Aprovació de la moció del grup municipal de Junts per Llavaneres, de suport als canvis legislatius per combatre la multireincidència delictiva. Vots a favor de PSC, PP, Acord per Llavaneres, regidor no adscrit, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres. Abstenció d’ERC Llavaneres.

Punt 11. Preguntes del senyor Oriol Giralt Gili, regidor no adscrit.

Punt 12. Preguntes del Grup Municipal de Junts per Llavaneres.

Punt 13. Preguntes del Grup Municipal d’ERC Llavaneres.

Punt 14. Precs del senyor Oriol Giralt Gili, regidor no adscrit.

Punt 15. Prec del Grup Municipal d’ERC Llavaneres.

Punt 16. Els regidors de govern presenten els seus informes.

  Els plens, a YouTube  

Ple 24-09-24

Podeu recuperar la sessió plenària en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.