Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2023 23a Festa del Pèsol Garrofal de Llavaneres
La imatge es presentarà diumenge 16 d'abril, a les 11 h, al port Balís, coincidint amb la celebració de la 23a Festa del Pèsol

Llavaneres forma part de la Via Marina del Camí de Sant Jaume que el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme està impulsant i que relliga la ciutat de Girona amb la de Barcelona resseguint l'antiga Via Marina de la Via Augusta. Coincidint amb la 23a Festa del Pèsol Garrofal de Llavaneres, aquest diumenge 16 d'abril, l'Ajuntament donarà a conèixer la imatge gràfica que s'ha dissenyat i que servirà per segellar les compostel·lanes dels pelegrins que facin aquesta via marina. A Llavaneres, hi haurà dos punts de segellat: el Centre de Control del Port Balís i l'Oficina de Turisme del passeig de la Riera. La presentació del segell es farà diumenge, a les 11 hores, al pantalà central del port, davant del restaurant El Racó del Navegant.

 La Via Marina de Sant Jaume 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Aquest és un nou tram de l'entramat de camins de Sant Jaume a Catalunya que uneix la ciutat de Girona amb la de Barcelona resseguint l'antiga Via Marina de la Via Augusta.

La Via Marina inicia el seu recorregut a Sarrià de Ter, municipi en el qual es desdobla del camí ja existent que va de la Jonquera i el Monestir de Sant Pere de Rodes a Montserrat. El camí continua pels municipis de Girona, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva, Caldes de Malavella, Vidreres, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

Més informació, aquí.

Via Marina