Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2023 Sant Jordi 2023
La celebració començarà dissabte 22 d'abril amb una jornada cultural a la Torre Massorrà i diumenge, a la plaça de la Vila, es lliuraran els premis de la Mostra Literària

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer i ho farà amb un bon ventall d'activitats per a totes les edats, a proposta de la Regidoria de Cultura, la Biblioteca Font i Daniel i l'Escola Municipal de Música Llavaneres. La festa començarà dissabte 22 d'abril i l'acte central serà diumenge, diada de Sant Jordi, amb el lliurament dels premis de la Mostra Literària. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar un llibre i una rosa. Sortim al carrer per Sant Jordi!

 CONCURS DE DIBUIX Fins al 20 d'abril, participeu al concurs de dibuix infantil de Sant Jordi de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres . Més informació, aquí.

Dissabte, 22 d'abril

BIBLIOTECA FONT I DANIEL

La commemoració de la Diada de Sant Jordi 2023 començarà la vigília, dissabte 22 d'abril, amb dues propostes a càrrec de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres. A les 10.30 h, s'organitza el taller de punts de llibre amb Imma Dorda; i a les 19.30 h, es convida a la presentació del nou llibre del llavanerenc Miquel Casals.

TORRE MASSORRÀ (CAPITANIA)

A més de les dues propostes de la Biblioteca Font i Daniel, dissabte 22 d'abril es convida a una diada d'activitats culturals a la Torre Massorrà, coneguda popularment com la torre del Capità General (passeig de la Riera 1, amb el passatge de Massorrà). 

Hi haurà una xerrada a càrrec de l'arxiver municipal, jocs gegants, animació infantil, actuació de La Inestable, de Llavaneres contra el Càncer, de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, de Gim Llavaneres i d'Escenika Acadèmia, taller de cuina amb Kids&Us, taller de roses de feltre i molt més.

Hi haurà propostes durant tot el dia, de les 11 a les 14 hores, i de les 17 a les 20 hores.

Diumenge, 23 d'abril

La diada de Sant Jordi l'activitat se centrarà a la plaça de la Vila, on la Regidoria de Cultura, amb el suport de l'Escola Municipal de Música, ha preparat una matinal amb música en directe, hora del conte i lliurament dels premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2023 (presentació de treballs fins al 31 de març).

L'Ajuntament de Llavaneres convida tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

  El rètol  Sant Jordi 2023