Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àlbums de fotos Marcs Culturals 2023 Sant Jordi 2023
Festegem la prèvia de la diada de Sant Jordi amb història, poesia, música, tallers, jocs i ball
Llavaneres va viure, dissabte 22 d'abril, una diada cultural a la Torre Massorrà amb música, poesia, teatre, ball, història, tallers, jocs infantils i molt més. Una prèvia fantàstica de la diada de Sant Jordi 2023.

Un dels moments més emotius va ser la descoberta de la placa dedicada a l'arxiver municipal, Lluís Albertí, en agraïment a tota la seva trajectòria professional al Museu-Arxiu de Llavaneres i, en concret, a la tasca de recopilació de la documentació que acredita que l'Ajuntament de Llavaneres va rebre en donació la Torre Massorrà l'any 1936.

La diada cultural a la Torre Massorrà va ser possible gràcies a la col·laboració de nombroses entitats de la vila. El matí va començar amb jocs gegamnts, animació infantil i una xerrada a càrrec de l'arxiver municipal, que va donar pas a una lectura de poemes amb La Inestable i amb alumnes del taller de Música i Poesia de l'Escola Municipal de Música. Al matí, també hi va haver un concert amb l'Escola de Música, vermut popular i taller de cuina amb Kids&Us Llavaneres. A la tarda, va arribar el torn de les actuacions de Llavaneres contra el Càncer, de Gim Llavaneres i d'Escenika Acadèmia. També es va organitzar un taller de roses de feltre i es va convidar a una fruitada per berenar.