Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2023 Llavaween 2023
Per a les tasques de muntatge i de desmuntage del Llavaween

Amb motiu de la celebració del Llavaween 2023, el parc de Can Rivière estarà tancat del 31 d'octubre al 2 de novembre. Dimarts 31, s'hi portaran a terme les tasques de decoració i d'organització  i el parc obrirà les portes a partir de les 18 hores, per a l'inici de la festa, i fins a les dotze de la nit. Els dies 1 i 2 de novembre el parc es mantindrà tancat per a les feines de desmuntatge i de neteja de tot el recinte. D'altra banda, s'informa els veïns de l'avinguda de Mare de Déu de Montserrat que dimarts 31 d'octubre, de 16 a 1 h, el tram de carrer d'entre el parc de Can Rivière i el Casal de la Gent Gran estarà tancat al trànsit i, per tant, l'accés al pàrquing de veïns s'harà de fer pel camí de Can Caralt.

Horari del Llavaween a Can Rivière

   • Dimarts 31 d’octubre de 18 a 00 h.

L’accés al parc serà lliure, amb aforament limitat i amb excepció del túnel del terror, per al qual cal disposar de reserva prèvia.

Tancament del parc

  • Dimarts 31 d'octubre (excepte mentre duri la festa, de 18 a 24 h)
  • Dimecres 1 de novembre
  • Dijous 2 de novembre

Accés al pàrquing privat

Dimarts 31 d'octubre, de 16 h a una de la matinada, l'accés al pàrquing de l'avinguda de Mare de Déu de Montserrat, a tocar de Can Rivière, s'haurà de fer pel camí de Can Caralt.