Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2009 Separa bé la matèria orgànica!
Jocs amb Guixot de 8

La Regidoria de Medi Ambient va celebrar dissabte 3 d'octubre, al parc de Ca l'Alfaro, la festa de cloenda de la campanya de conscienciació ciutadana adreçada a millorar la qualitat de la matèria orgànica que es recull. Els nens i nenes, acompanyats dels pares i mares, van experimentar amb enginyosos jocs fets amb materials reutilitzats i van prendre part d'un espectacle de titelles molt didàctic. 
Jocs amb Guixot de 8  Jocs amb Guixot de 8

A més, en el punt informatiu instal·lat al parc durant tot el matí, els assistents van poder posar a prova els seus coneixements sobre què és matèria orgànica. Com a premi, se'ls convidava a esmorzar. A més, els educadors ambientals els mostraven què és el compost i com s'obté: a partir de les restes de menjar que ells dipositen al contenidor de la matèria orgànica.

L'activitat va començar a les deu del matí i es va allargar fins el migdia. El bon temps va acompanyar i els assistents van gaudir de les propostes lúdiques i didàctiques. L'objectiu final era conscienciar petits i grans de la importància de separar correctament la matèria orgànica.

Titelles en la festa del reciclatge  Test sobre la matèria orgànica