Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2024 Festa Major de La Minerva 2024
Reserva d'espais en les activitats de la Festa Major de la Minerva per a persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Llavaneres està treballant perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de les activitats de la Festa Major de La Minerva 2024. Hi haurà dues accions principals: la col·locació d'una plataforma al costat de l'escenari del parc de Ca l'Alfaro i la reserva d'un espai a l'inici de la passarel·la del port Balís per a la nit dels focs. A més, s'habilitarà un àrea d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al passeig de la Riera.

 Parc de Ca l'Alfaro

De dijous 18 a diumenge 21 de juliol, al parc de Ca l'Alfaro, hi haurà una plataforma en un dels laterals de l'escenari. La plataforma està tancada i reservada per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha una rampa i un control per accedir-hi. L'espai permet que les persones amb diversitat funcional puguin gaudir de l'espectacle al cent per cent.

Plataforma al parc de Ca l'Alfaro

Plànol La Minerva - Festa Major

 Els focs

D'altra banda, l'Ajuntament reservarà un espai a l'inici de la passarel·la del port Balís perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin disposar d'un punt amb bona visibilitat per veure el castell de focs artificials la nit de dilluns 22 de juliol. L'espai es delimitarà i també hi haurà un control d'accés. S'està acabant de definir el punt exacte on hi haurà la reserva d'espai.

Port Balís