Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2024 'Nits a Massorrà'
La primera proposta la signa l'artista barcelina Magalí Datzira, divendres 2 d'agost, a les 22 hores, als jardins de la Casa de Cultura Massorrà

Aquest divendres 2 d'agost posem en marxa el cicle de concerts d'estiu de Llavaneres. 'Nits de Massorrà' substitueix 'Can Caralt, obert per vacances'. El cicle manté l'essència i la qualitat de les programacions i, com a novetat, hi ha ha canvi d'escenari. Ens trobem els divendres d'agost als jardins de la Casa de Cultura Massorrà. Per obrir el cicle tindrem Magalí Datzira.

Divendres 2 d'agost, a les 22 hores, Magalí Datzira obrirà el cicle de concerts d'estiu 'Nits a Massorrà'. L'artista presentarà el seu primer disc en solitari amb sons intimistes i mediterranis. La jove barcelonina és contrabaixista, cantant i compositora. Amb una llarga experiència sobre els escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però amb influències diverses, del funk al pop electrònic o dels sons mediterranis als ritmes urbans.

L'entrada als concerts del jardí de la Casa de Cultura Massorrà és gratuïta i hi haurà servei de bar.

Durant els concerts no se servirà menjar; només es podrà demanar beguda.

 Horaris del servei de bar 

  • De 20 a 22 h
  • Des de la finalització del concert fins a les 00 h

 Zona d'aparcament 

  • Hi haurà zona d'aparcament habilitada al passeig de la Riera, des del Casal d'Avis fins a l'Escola Serena Vall, de 18  a 2 h.

 Servei de bus C22 

  • Centre: 23.50 - 0.30 - 1.30 - 2.30 h
  • Estació: 23.30 - 0.10 - 1.10 - 2.10 h

Magalí Datzira  Magalí Datzira

Nits Massorrà