Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2009 Nadal 2009
El caga tió es farà els dies 19 i 20, al matí, i per participar-hi cal obtenir un tiquet als comerços de Llavaneres
L'Ajuntament té en marxa un seguit d'accions per promocionar el comerç local durant la campanya de Nadal. La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme instal·larà l'enllumenat de Nadal, organitzarà un caga tió popular i repartirà als comerços paper i cinta de regal amb la nova imatge comercial perquè els botiguers puguin embolicar els regals de Nadal dels seus clients.

Pel que fa al caga tió, s'instal·larà a la plaça de la Vila els dies 19 i 20 de desembre, de 10.30 a 12.30 hores, per tal de dinamitzar les compres. Els tiquets per participar-hi es lliuraran als establiments comercials perquè els reparteixin entre els seus clients.

S'anul·la la Fira de Nadal

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Llavaneres ha decidit deixar d'organitzar la Fira de Nadal. Segons explica el regidor Josep Molina, en una carta adreçada als comerciants i botiguers locals, els motius són econòmics ja que, tot i que la valoració general dels expositors de l'any anterior va ser bona, els resultats no van ser els esperats. La Regidoria ha valorat que la fira no resulta rendible, tenint en compte l'elevat cost del muntatge. A més, s'ha tingut en compte que l'actual moment de crisi obliga els ajuntaments a vetllar més que mai per la contenció de la despesa.