Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2009 Nadal 2009
Es farà una única representació aquest diumenge 20 de desembre, a les 6 de la tarda
Pastorets 2009

El Casal de Llavaneres recupera, quatre anys després, els Pastorets, amb una versió nova, a càrrec de la companyia jove de l'entitat, l'Esquerda, amb el suport de la companyia Inestable. L'obra es representarà diumenge 20 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal. En el repartiment, hi ha una seixantena de nens i joves, que pujaran dalt de l'escenari sota la direcció de Carme Julià i Neus Gómez.

La proposta que aquest any podrem veure a El Casal de Llavaneres és una barreja del text clàssic dels Pastorets, amb noves incorporacions, més modernes. Una de les més destacades, segons expliquen les directores, és la representació dels 7 pecats a través de dansa moderna. La coreografia l'està dirigint Gemma Ortiz. A més, s'han introduït algunes variacions en els diàlegs i la representació s'acompanyarà d'un muntatge musical amb fotos antigues. També s'ha treballat molt per cuidar tots els detalls de la posada en escena, com ara el vestuari i l'escenografia.

Dalt de l'escenari, hi haurà fins a 59 nens i nenes i noies i noies. El més petit va néixer al mes d'octubre i té només tres mesos: farà de nen Jesús; i el més gran de l'elenc té ara 23 anys. En aquest document adjunt, podeu veure el repartiment d'actors i actrius, i la fitxa tècnica: repartiment. Els regals que es recullin per a l'escena de l'Adoració, es donaran a Caritas.

Després d'uns quatre anys sense representació dels Pastorets a Llavaneres, la cita no es pot deixar perdre: aquest diumenge 20 de desembre, a les 6 de la tarda, a El Casal de Llavaneres.