Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àlbums de fotos Marcs Culturals 2009 Nadal 2009
Taller de manualitats i pintura al parc de Nadal

Durant nou dies, els nens i nenes de Llavaneres han gaudit del Parc de Nadal 2009, que un any més ha obert les portes al pavelló municipal aprofitant les vacances escolars. L'afluència de públic ha estat molt elevada i s'han venut unes 1.300 entrades de mig dia. Enguany s'ha detectat un increment de nens i nenes de 0 a 3 anys, per a qui és gratuït, però l'oferta d'audiovisuals, entre d'altres, ha garantit també l'interès de nens i nenes més grans.

El parc va obrir el 27 de desembre i va tancar el migdia del 5 de gener, amb una sorpresa desagradable ja que uns desconeguts van entrar al pavelló durant la nit i es van endur material divers. Els fets es van denunciar a la Policia, que n'està investigant la possible autoria.

L'aflència de públic ha estat notable durant tots els dies del Parc, i sobretot a les tardes i durant el cap de setmana. A més de les atraccions fixes i pensades per a totes les edats, en el parc s'hi han programat activitats diverses, com ara les classes de hip-hop, el torneig de joc de rol i l'actuació del Mag Màgic. Us en fem un tastet amb aquest àbum de fotos: