Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2010 FEOSL 2010
Atenció (1/9/2010): El carrer, finalment, serà de pujada i no de baixada com es va anunciar inicialment
A partir del proper dimecres 21 de juliol, el passeig de la Riera serà exclusivament de baixada (direcció mar) fins el carrer Mestral. El motiu és l'actuació per dotar el passeig d'un carril bici i d'una àrea exclusiva per a vianants, entre l'avinguda de Catalunya i el passeig marítim. És un dels projectes que Llavaneres finançarà amb el FEOSL, el fons estatal del 2010.
Carril bici

Les obres aniran a càrrec de  l'empresa Eurocatalana d'Obres i Serveis i el cost serà de 98.030,02 euros, que es finançaran íntegrament a través del fons estatal FEOSL 2010. Una de les millores introduïdes per l'adjudicatària és la pavimentació d'un carril de 3 metres d'amplada al passeig de la Riera entre el pont de la Riera i el camí de can Pi. Aquesta actuació permetrà separar el trànsit rodat de la zona de lleure per a vianants i bicicletes, ja que s'hi farà un tancament, i evitarà que els vehicles hi aixequin polseguera al passar.

La zona de mar, al setembre

L'actuació començarà de manera paral·lela a l'inici del passeig, davant del Casal de la Gent Gran, i a l'altura del camí de Can Pi. A la zona de mar i del parc de Sant Pere, no s'hi començarà a treballar fins el mes de setembre, per tal de no perjudicar l'accés de vehicles a la platja durant el mes d'agost, quan hi ha més afluència de banyistes.