Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2010 Festa Major de Sant Andreu 2010

NOTES

  • Tots els actes són gratuïts, excepte:

    - XVII Torneig de Golf Sant Andreu, modalitat de joc per punts: cal fer inscripció prèvia, del 15 al 26 de novembre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Heu d'estar empadronats a Llavaneres.

    Inscripció al torneig de golf

    Ompliu aquest formulari i porteu-lo a l'OAC (plaça de la Vila, 1)

    Fitxer: Inscripcio_XVII_TORNEIG_DE_GOLF_DE_SANT_ANDREU.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 86.74 kB

  • Cine Fòrum: Un buda (Argentina, 2005), de Diego Rafecas, amb Agustín Markert, Carolina Fal i Juileta Cardinali

    Aquesta és la història d'un jove que, immers en el món de la gran ciutat, lluita per evadir i prorrogar de forma sistemàtica la seva necessitat espiritual particular i profunda de saber qui és ell. La pèrdua, el desengany i la tragèdia el porten a endinsar-se de forma extrema a l'abisme de pràctiques ascètiques, a abandonar completament la seva vida, el seu entorn i la seva alimentació i a sacsejar profundament el món de les persones que l'envolten. El seu germà, professor de filosofia a la Universitat de Buenos Aires, i la seva xicota, actriu i filla d'una important empresària del mitjà televisiu, seran els interlocutors del seu estrany viatge.

  • Teatre: L'inspector, de Nikolai Gógol; a càrrec de la Companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres.

    Considerat el millor text teatral que va escriure Nikolai Gógol i una obra mestra indiscutible del drama satíric. L'obra retrata amb ironia l'estupidesa, la cobdícia i la banalitat dels oficials i els alts càrrecs de les províncies russes.

    Quan arriba la notícia que un inspector ve a fer una visita d'incògnit, Anton, el cap de policia, s'afanya a netejar la ciutat. La policia local mira d'amagar totes les evidències dels seus xantatges, i tots plegats preparen un escenari idíl·lic per rebre el delegat del govern. Mentrestant, Ivan Khlèstakov, un tarambana, jugador i estafador, arriba amb el seu criat, Òssip, de Sant Petersburg, i és confós per la gent del poble, que creu que és el temut inspector. Evidentment, tot desemboca en un seguit de situacions inversemblants i hilarants.

  • Mirar enrere és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis i de material gràfic, fílmic i sonor podrem gaudir de la història, els costums, les fases i l'evolució de Llavaneres en un format documental que ens transportarà al passat.

  • Marxa cicloturista de les ermites: cal portar la bicicleta i els complements de protecció (casc, genolleres, colzeres...)

  • Correfoc: mesures de seguretat d'acord amb el Decret 252/1999, de 31 d'agost:

    a) Mantingueu portes i finestres tancades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits, i no tingueu roba estesa o altres elements com banderes, etc.
    b) No col·loqueu elements que obstaculitzin el recorregut o el pas fluid de la gent (testos, taules, cadires, vehicles, etc.).
    c) No llanceu aigua fins que no hagi acabat l'actuació.
    d) No encengueu foc ni fumeu a prop del material pirotècnic.
    e) No envaïu l'espai dels grups d'actuació i no agafeu ni destorbeu cap dels membres.
    f) La roba més idònia per a participar-hi és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin ben fort els peus.


Mapa correfoc


L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix a totes les entitats, associacions i particulars la col·laboració i participació en els actes de la Festa Major de Sant Andreu.

LA REGIDORIA DE CULTURA I FESTES ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR AQUEST PROGRAMA SI HI HA CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS QUE HO EXIGEIXEN.