Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals Exposicions temporals Museu-Arxiu

Els maresmencs Albert Jaime, Agàpit Borràs i Glòria Badosa, guanyadors del 3r Concurs de Pintura i Escultura, seran els protagonistes d’aquesta nova exposició d’artistes locals i de la comarca.

El proper divendres 1 de setembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva “Tres artistes Tres”, que romandrà oberta al públic fins l’1 d’octubre. Es tracta d’una mostra que recull les obres dels guanyadors de la tercera edició del Concurs de Pintura i Escultura, organitzat pel Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres el 22 de novembre de 2016. El primer premi va recaure en Albert Jaime, seguit d’Agàpit Borràs en segon lloc i de Glòria Badosa, que va rebre el tercer premi. Amb aquesta mostra, l’Ajuntament de Llavaneres i el Museu volen posar en valor i donar a conèixer el talent d’aquests tres artistes.

Albert Jaime, nascut a Vilassar de Mar el 1986, basa la seva obra en les arrels de les plantes i trasllada aquesta idea al treball amb el ferro, del qual en presenta unes formes obertes a les interpretacions de l’espectador. El mataroní Agàpit Borràs (1949) està interessat en posar volum a les idees i parlar de les desigualtats socioeconòmiques arreu del món. I de la seva banda, Glòria Badosa, veïna d’Argentona i nascuda el 1953, se centra en l’abstracció pictòrica com a forma de suggerir emocions, creant espais i formes amb diferents capes i textures, donant una importància cabdal al color.

La sala d’exposicions del Museu Arxiu acollirà l’exposició, que estarà oberta al públic de dimecres a divendres de 17 a 20 hores; dissabtes d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores; i diumenges i festius d’11 a 14 hores.

Cartell 3 artistes def