Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Esports Notícies
És un nou projecte que aplega, de nou, les 3 Viles

Cursa

Diumenge 13 de març és la data escollida per a l'estrena d'una nova proposta esportiva, en què hi col·laboren les 3 Viles -Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac-. Es tracta d'una cursa solidària i adreçada a dones: la TRIWOMAN 5k/10k Run. A més, a Llavaneres, aquell mateix dia es farà una prova infantil, l'Ironkids, que es fatà pensada per a nens i nenes d'entre 3 i 16 anys.

A la cursa femenina, s'han fixat dos recorreguts: de cinc i deu quilòmetres, respectivament. Tots dos circuits són plans i transcorreran pel front marítim de Llavaneres, Sant Vicenç, Caldes i Arenys de Mar. La sortida es farà a les 9 del matí des del port Balís.

La data s’ha escollit amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones del 8 de març i, a més, té un caràcter solidari: una part de la recaptació és a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer, per ajudar al seu projecte d'impuls, promoció i revalorització del paper de les dones a la societat índia.

Recorregut

Més informació i inscripcions a www.tri-woman.com/5k10k.

Llavaneres obre l'Ironkids

IronkidsSerà un dia amb doble estrena. El mateix diumenge 13 de març, s'organitzarà la primera edició de l'Ironkids Llavaneres, Es tracta d'una prova infantil per a nens d’entre 3 i 16 anys. Es proposaran diferents recorreguts en funció de l'edat (entre 250 i 1.000 metres).

L'organització repetirà la cursa durant l'any en diferents municipis del Maresme i d'altres punts de Catalunya. En faran un total de 15 curses. Les més properes: el 20 de març es farà a Sant Vicenç i el 2 d'abril, a Arenys de Mar, entre d'altres. Més informació, a http://ironkids.cat.