Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2016 Sant Jordi 2016 a Llavaneres
La vila programa tot un seguit d'activitat per aquest dissabte 23 d'abril. En cas de pluja, l'activitat es farà a la sala d'El Casal

Sant Jordi 2016

Compte enrere per a Sant Jordi que a Llavaneres serà especialment intens aquest 2016. El programa d'activitats inclou propostes per a tota la família. La plaça de la Vila serà l'eix central de la celebració. A més i com mana la tradició, es podran comprar llibres i roses en paradetes distribuïdes per tota la població. L'eslògan és clar: Viu el Sant Jordi a Llavaneres. En cas de pluja, les activitats es traslladaran a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres.

El duet Roleguita&BoquerónDiversió per a tota la família. Les activitats començaran cap a dos quarts d'onze del matí amb tallers infantils de Sant Jordi i amb una sessió de conta contes, a càrrec de Planeta P. Tot passarà a la plaça de la Vila. Serà també l'escenari de l'actuació programada per a dos quarts de sis de la tarda, amb el grup Roleguita&Boquerón, que portaran la seva energia desbordant dalt de l'escenari perquè infants i adults en gaudeixi cantant i ballant.

Els Roleguita&Boquerón fan música moderna (funky, rock and roll, rap) per a nens i nenes. Les seves lletres tenen de protagonistes els nostres contes i cançons tradicionals. Un concert per a tota la família. Aquí podeu veure una de les seves actuacions.

Són tres propostes de les regidories d'Educació, Cultura i Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme.

Literatura i més. Pensant en un públic adult, hi ha altres tres propostes. A la una del migdia, a la sala de plens, es presentarà el llibre El lulismo frente al inquisidor Nicolau Eimeric, a càrrec de l'autor, el llavanerenc Josep Serra i Sales. A l'acte està previst la participació de l'autor del pròleg, el frare franciscà Joaquim Recasens. A la tarda, a partir de les sis, el grup Esperit de Joventut actuarà a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Una hora després, a les set, la Secció de Cultura d'El Casal convida a participar en una sessió de lectura del Llibre de meravelles, de Ramon Llull.

I diumenge, a Can Caralt. El cap de setmana encara inclou una altra proposta familiar. Diumenge 24, a les dotze del migdia, el Museu de Llavaneres fa una crida a acostar-se fins a Can Caralt per gaudir d'una activitat triple amb visita a l'equipament, conte i taller. Porta per títol On és el meu dibuix i és gratuïta. S'adreça a famílies amb nens i nenes majors de quatre anys.

Avís: parades de roses

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme va tancar dimarts 19 d'abril el termini per acceptar sol·licituds de parades de roses.